ویزای استارتاپ کشور کانادا
ویزای استارتاپ کانادا 2023 به کارآفرینان این فرصت را میدهد که به منظور ایجاد یک شغل جدید به کانادا مهاجرت کنند.کارآفرینان مهاجر باید نشان دهند که کسب و کار آنها خلاقانه است، مشاغل جدیدی برای این کشور ایجاد میکند و میتوانند در سطح جهانی رقابت کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا با ما در سایت fereidouni در ارتباط باشید.
ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
ویزای استارتاپ کشور کانادا یک برنامه مهاجرت است که به کارآفرینان خارجی اجازه می دهد تا با راه اندازی یک کسب و کار جدید در کانادا، اقامت دائم این کشور را کسب کنند. این برنامه در سال ۲۰۱۴ راه اندازی شد و از آن زمان تاکنون بیش از ۱۲,۰۰۰ نفر از طریق آن به کانادا مهاجرت کرده اند.
برای واجد شرایط بودن برای ویزای استارتاپ کانادا، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:
- حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند.
- دارای مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه با سطح CLB 5 باشند.
- سرمایه کافی برای تأمین هزینه های زندگی خود و خانواده خود به مدت یک سال داشته باشند.
- یک طرح تجاری قابل اجرا برای یک کسب و کار جدید در کانادا داشته باشند.
- از یک سازمان سرمایه گذاری یا صندوق استارتاپ تایید شده حمایت دریافت کنند.
پس از دریافت ویزای استارتاپ کشور کانادا ، متقاضیان می توانند در کانادا وارد شده و کسب و کار خود را راه اندازی کنند. پس از دو سال، آنها می توانند برای تبدیل ویزای خود به اقامت دائم دائم اقدام کنند.
دریافت استارتاپ
در ویزای استارتاپ دریافت نامه حمایتی از یکی از سازمان های حمایتی از مهم ترین مراحل دریافت استارت آپ کانادا محسوب میشود.متقاضیان میتوانند تا یک تیم نهایت پنج نفره از دارندگان ایده تشکیل شود,داشتن حداقل سطح زبان CLB 5 از دیگر مراحل دریافت ویزای شرکت نوپا در کانادا به شمار میرود.
قیمت های استارتاپ
با توجه به عدم نیاز این برنامه مهاجرتی به نتیجه آزمون زبان سطح بالا و نداشتن محدودیت سنی، استارت آپ کانادا بسیار پر طرفدار است.بنابراین هزینه های دستمزد مشاوران رسمی مهاجرت :دریافت نامه حمایتی یا اصطلاحاً LOS از یکی از سازمانهای مربوطه مثل انکباتورها، انجل ها یا کپیتال ونچرها نیز قسمتی از قرارداد میباشد,حدود 60 هزار دلار کانادا برای هر پرونده به صورت میانگین میباشد.از دیگر هزینه های استارت آپ کانادا هزینه بررسی پرونده میباشد که 2140 دلار کانادا به بالا در هنگام سابمیت میبایست پرداخت شود.
مبلغ تمکن مالی مورد نیاز ویزای استارتاپ کشور کانادا
اولین و مهم ترین بخش ها برای ویزای استارتاپ داشتن ایده ای نو با قابلیت تجاری سازی و بازدهی مالی میباشد.این ایده میبایست با کمک یک بیزینس پلن قابل ارائه به سازمان های حمایتی که وظیفه پشتیبانی مالی یا غیر مالی و همچنین آماده سازی ایده را جهت ساختن پول در اقتصاد کانادا دارند,به افسر اداره مهاجرت به عنوان یکی از شرایط استارت آپ کانادا عرضه شود.
مجوز کار استارتاپ
طبق قوانین اداره مهاجرت و شهروندی کانادا میتوان برای هر تیم استارت آپی یک نفر اصلی یا Head تعیین و معرفی کرد و همانطور که قبلا توضیح داده شد.به دلیل طولانی بودن مدت زمان بررسی پرونده در طول پروسه بررسی پرونده توسط افسر اداره مهاجرت بعد از دریافت نامه LOS تقاضای صدور مجوز کار یا ویزای موقت مجوز کار یا همان ورک پرمیت را برای نفر اصلی داد. بعد از صدور این مجوز تیم استارت آپی این امکان را خواهد داشت ,که یکی از اعضای خود با حضور فیزیکی در کانادا بتواند اسباب راه اندازی ایده مربوطه را تهیه کند و به گونه ای استارت آن را بزند.
مراحل ویزای استارتاپ کانادا
- ایجاد یک طرح تجاری برای ویزای استارتاپ خود.
- یافتن یک سازمان حمایت کننده از استارتاپ ها که توسط دولت کانادا تأیید شده است.
- دریافت حمایت مالی از سازمان حمایت کننده برای استارتاپ.
- جمع آوری مدارک مورد نیاز برای استارتاپ
- ارسال درخواست به اداره مهاجرت برای استارتاپ
- مصاحبه با اداره مهاجرت
- دریافت ویزای استارتاپ
پس از دریافت ویزای استارتاپ کشور کانادا ، می توانید به کانادا مهاجرت کنید و به مدت دو سال در کانادا زندگی و کار کنید. پس از دو سال، می توانید برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید.
درصد موفقیت ویزای استارتاپ
اداره مهاجرت کانادا استارتاپ کانادا را تنها در صورت متقاعد شدن در خصوص عملی بودن اجرای پروژه شامل ایده صادر میکند
بنابراین حتی با داشتن تمامی شروط ویزای استارتاپ کشور کانادا احتمال قبولی پرونده با بررسی پرونده های قبلی سابمیت شده توسط کارشناسان سازمان مهاجرتی فریدونی پایین میباشد.
چند نمونه از استارتاپ های موفق در سال های مختلف
نرم افزار آنلاین ساختن موشن گرافیک NOTCH و نرم افزار جستجوی دانشگاه و کالج Applyboard که به جرأت میتوان گفت تقریبا تمامی مشاوران رسمی مهاجرت و ایجنت ها یا نمایندگان آنها برای یافتن مرکز تحصیلی و اپلای کردن از این نرم افزار استفاده میکنند تنها دو نمونه از استارت آپ های موفق در کانادا به شمار می روند.
اولویت های متقاضی ویزای استارتاپ
داشتن ایده ای نو، سطح زبان CLB 5 و نامه حمایتی یا LOS از سازمان های اسپانسری ایده از شرایط مهم ویزای استارتاپ محسوب میشوند.